Omul de afaceri Nicola Inquieto a deschis cel mai mare Centru SPA din Argeş, Vitality Sport & Wellness Piteşti

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Astazi, în cartierul Găvana a avut loc un moment mult aşteptat de către argeşeni. Omul de afaceri Italian, Nicola Inquieto (cunoscut pentru investiţiile imobiliare marca Italy şi Daniela Construcţii) şi soţia sa, Ioana, au inaugurat cel mai mare centru SPA din judeţ, Vitality Sport & Wellness Piteşti. La deschidere au participat Florentina Opriș, cunoscuta antrenoare de fittnes şi realizatoarea emisiunii „Sport, Dietă&Vedetă”, primarul Piteştiului, Cornel Constantin Ionică, viceprimarii Sorin Apostoliceanu şi Laurenţiu Zidaru, oameni de afaceri, presă, şi mai ales actuali şi viitori clienţi ai Centrului. Participanţii la eveniment au vizitat Complexul Vitality Sport, fiind  surprinşi de grandoarea investiţiei, reflectată în dotările, care au fost catalogate drept unele peste aşteptări.

# Primarul Piteştiului, Cornel Ionică: “Ce vedem aici este extraordinar!”

Primarul Piteştiului însuşi a rămas surprins de modul în care a fost gândit şi construit acest complex multifuncţional. După ce a tăiat panglica inaugurală, împreună cu omul de afaceri Italian, edilul Piteştiului a fost invitat să spună câteva cuvinte: “Cuvinte, dacă mai ai cuvinte de spus în situaţia asta. Adică, rămâi fără cuvinte. Este o surpriză extraordinară să vezi o asemenea investiţie, realizată de o societate privată, care se adresează unei game foarte largi a populaţiei, mai precis celor care doresc să facă mişcare, sport, în acest lăcaş în care au loc mai multe discipline. Am vrea noi şi nu doar noi, ca şi edili ai urbei, să avem cât mai multe astfel de momente. Să ne bucurăm de cât mai multe investiţii, care să aducă un aport la  viaţa de zi cu zi a cetăţenilor noştri. Ce vedem aici este extraordinar. Concluziile le tragem fiecare, cum credem. Eu am rămas surprins, într-un mod deosebit de plăcut, văzând ceea ce s-a putut face aici. Ştiam numai din documentaţii că se realizează un astfel de obiectiv, însă, văzându-l acum cu ochii, aproape că nu mai am cuvinte. Sper ca în viitor condiţiile să poată oferi posibilitatea realizării unor obiective de interes public prin această lege, care este în curs de finalizare, şi care se cheamă parteneriatul public-privat. O lege care funcţionează la parametri maximi în ţările dezvoltate. Poziţia acestui Complex este acolo unde trebuie să fie. Pentru că aici vor fi oportunităţi foarte bune pentru locuitorii din zonă. Cartierul Găvana este cel mai mare al oraşului nostru. Vă asigurăm că susţinem, cu toate eforturile, toţi dezvoltatorii, toţi oamenii de afaceri, pentru care avem obligaţii nu numai morale, ci şi logistice, pentru a le fi aproape, pentru că împreună cu dumnealor dezvoltăm oraşul. Nu mi-am imaginat şi nu cred că cineva şi-a imaginat că ceea ce vedem acum aici, era un câmp. Cu mulţi ani în urmă. Nu era nimic aici. Şi noi vom încerca să facem ce trebuie ca zona să fie funcţională. Cu speranţa că lucrurile vor continua în aceeaşi manieră, vă doresc succes maxim şi sănătate multă!”- a spus primarul Cornel Ionică, la deschiderea Vitality Sport & Wellness Piteşti.

# Vitalitate, grandoare şi originalitate

Complexul Vitality oferă o paletă largă de servicii: de la piscină, SPA, masaj de relaxare şi sală de fitness, până la sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, bodybuilding, judo, MMA şi cursuri de înot. Nu lipsesc ofertele în materie de nutriţie, un segment aproape obligatoriu de luat în seamă, de către cei care îşi respectă stilul de viaţă.  Vitality a reuşit să-i atragă pe cei mai buni specialişti, îndrumători și antrenori, astfel încât starea de bine, vivacitatea şi sănătatea să fie perfect completată cu dorinţa pentru performanţă. Printre numele sonore care antrenează la Vitality, se regăseşte Laurențiu Călugăru- multiplu vicecampion mondial și campion european la karate. Laurenţiu Călugăru practică MMA, având în palmares 9 victorii și nicio înfrângere la profesioniști. Vitality aduce şi un mare plus de originalitate prin maniera în care au fost amplasate şi executate palierele care compun complexul. La Vitality, puteţi admira lucrări de pictură şi sculptură, parte a culturii italiene, realizate special pentru ambianţa şi starea de spirit a oricărui client. Toate informațiile suplimentare și programările pentru Vitality Sport & Wellness Piteşti, le puteţi afla la tel: 0348 411 211, 0348 412 000 sau 0774 008 446. (G.B.)

(fotoreport in Gherila de luni, 15 ianuarie)

Write A Comment